top of page

Nederlandse Beschrijving ”Luxe appartement Perla Roja 1 & 2” in Mijas Costa.

Updated: Jun 29, 2018






Matchroom Golf Club


Gelegen te Mijas Costa aan een mooie golfbaan en biedt comfortabele accommodatie en uitzicht op het zwembad. Het biedt een wellnesscentrum (jacuzzi, sauna), squashbaan, biljart en een fitnessruimte. De zwembaden zijn verwarmd. In de residentie is er ook een restaurant, een bar bij het zwembad en een afgesloten parkeerplaats. Geweldige vriendensfeer met status daarnaast krijg je hier een echt Spaans vakantiegevoel. Matchroom Country Club ligt op minder dan 30 minuten rijden van de luchthaven van Malaga. Marbella en Torremolinos bevinden zich op 20 minuten rijden.


“Het strand en stadscentrum van Fuengirola is amper op een 4-tal autominuten van dit vakantieparadijs.”


Luxe Appartementen


Luxe Appartementen Perla Roja 1 en Perla Roja 2

Deze luxe en volledig nieuw gemeubileerde/gerenoveerde appartementen liggen  Zuid-West georiënteerd.


Perla Roja 1


Heeft plaats voor 4 personen met een grote slaapkamer (91 m2 gebouwd met een terras van 22 m2). Een ruime en comfortabele woonkamer met comfortabele slaapbank voor 2 personen. Satelite Tv & Gratis WiFi .


De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (190 cm) en een grote en suite badkamer met inloopdouche en wc. Er is ook nog een kleine badkamer met een inloopdouche, wc.

De slaapkamer is verbonden met het groot zonnig terras en heeft een uitstekend uitzicht over de tropische tuin, golfbaan, zwembaden en de bergen.


Er is een keuken die volledig uitgerust is met wasmachine, oven, magnetron, broodrooster, Senseo, waterkoker, etc.


Bedlinnen, bad handdoeken, strand handdoeken, theedoeken, badjassen en föhn is ook aanwezig. Strijkplank, strijkijzer, wasrek ook aanwezig.


Perla Roja 2


Heeft plaats voor 2 personen. (70 m2 mtr.) (terras 25 m2 mtr.) Een ruime en comfortabele woonkamer.  Satelite Tv & Gratis WiFi .


De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (180 cm) en een grote en suite badkamer met inloopdouche en wc. Er is ook nog een kleine badkamer met wastafel en wc.

De slaapkamer is verbonden met het groot zonnig terras en heeft een uitstekend uitzicht over de tropische tuin, golfbaan, zwembaden en de bergen. Er is een keuken die volledig uitgerust is met wasmachine, oven, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, etc.

Bedlinnen, bad handdoeken, strand handdoeken, theedoeken, badjassen en föhn is ook aanwezig. Strijkplank, strijkijzer, wasrek ook aanwezig.


Voor de eerste dagen is er een welkoms pakket aanwezig zoals: flesje rode wijn, witte wijn, rosé, koffiepads, brood, pasta, jam, boter, water, frisdrank en bier.


- U kunt ter plaatse bij het hotel ontbijt reserveren zonder verplichtingen aan € 6,- per persoon.

- Er is een A La Carte restaurant aanwezig waarvan u als gast gebruikt van kunt maken.


Gratis Faciliteiten:

Er zijn 3 zwembaden direct gelegen aan de appartementen (2 buiten en 1 binnen-zwembad), Sauna, Jacuzzi, Uitgebreide Gym. Biljart en Padlle baan tegen kleine vergoeding. Er is een Restaurant, Pool bar.



Extra aanwezig:


- Kluis.

- Airconditioning in de slaapkamer.

- Het appartement beschikt over alle benodigde apparatuur om comfortabel zelfstandig te verblijven zoals.

- Dicht bij alles en het stadscentrum en bezienswaardigheden.

- Een heerlijke ontspannen omgeving.

- Auto wordt aanbevolen, maar het is ook mogelijk om zonder auto te verblijven taxi’s zijn er volop aanwezig en de afstand tot Fuengirola en het strand zijn slechts 5 minuten.


Interactie met gasten:


Als u contact wilt opnemen met het dichtstbijzijnde ziekenhuis, aarzel dan niet om de receptie te bellen. Het Nationale Noodnummer is 112 Let op: hier word alleen Spaans gesproken. inchecken 16.00 uur  uitchecken 10.00 uur


De receptie is geopend van:


Zondag tot vrijdag: van 9 tot 22 uur avonds. Zaterdag: van 9u00 tot 12u00 uur middag’s. Wellness centrum is dagelijks geopend van: 9u tot 21u Beveiligingsservice 's nachts


Receptiediensten:


- Algemene informatie

- Reserveringen voor lokale rondleidingen

- Fax diensten en verzendkosten

- Reservering van een taxi

- Toeristeninformatie

- Fietsverhuur, auto- en fietsverhuur etc.

- Reserveringen voor restaurants, half pensionpakketten, ...


* Maandprijs alleen in laagseizoen op aanvraag. Geen huisdieren.

------ ------------------------------- ------------------------------- -------------

  • Via deze pagina kunt u LAST MINUTES aanvragen.

  • Nederlandse gasten Telefonisch: 0031 (0) 621 181 051.






90 views0 comments
bottom of page